VİZE SINAVI BİLGİLENDİRME VE YERLEŞİM PLANI DUYURUSU

25 AĞUSTOS 2017 CUMA GÜNÜ YAPILACAK OLAN VİZE SINAVINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME

Belirtilen tarihte yapılacak olan vize sınavına ilişkin uyulacak kurallar ve öğrencilerin sınava girecekleri bina, salon ve sıra numaraları aşağıda verilmiştir.

Sınava İlişkin Önemli Hatırlatmalar:

• Sınav için öğrencilerin salonlara alınması 13:15 itibari ile başlayacaktır. Sınav 14:00'da başlayacaktır. Sınav, başlama saatinden itibaren 2 saat 30 dakika sürecektir.
  • Sınavın başlamasını izleyen ilk 30 dakika içerisinde sınav tamamlansa dahi öğrenciler salondan çıkarılmayacaklardır.
  • Öğrenciler sınav başladıktan sonra 20 dakika kadar sınav salonuna alınabilir.
  • Sınav süresi içinde herhangi bir nedenle öğrencinin salondan çıkması halinde tekrar sınava girilmesine izin verilemeyecektir.
  • Sınav kitapçıkları ve optikler üzerindeki ilgili yerlere öğrencilerin ad, soyadı, numarası ve T.C. kimlik numaralarının yazıldığı, imzaların atıldığı, kitapçık türü ve cevaplarının işaretlendiğinden emin olunuz. Bu konudaki hassasiyetiniz sınav sonuçlarının erken açıklanmasına imkan sağlayacaktır.
  • Soru kitapçığının sayfalarındaki boş yerleri müsvedde olarak kullanılabilirler.
  • Öğrencilerin sorulara verdikleri yanıtları cevap kâğıdı dışında herhangi bir yere yazmaları   ve bunu sınav salonundan dışarıya çıkarmalarına izin verilmeyecektir.
  • Öğrencilerin sınav sırasında iletişim ve görüntü kaydetmeye yarayan cihazları eğer yanlarında varsa kapatmaları ve görünmeyecek şekilde ortamdan kaldırmaları gerekmektedir. Sınav esnasında telefonlar sessiz dâhil olmak üzere mutlaka kapalı olması gerekmektedir.

Sınava gireceğiniz bina, salon ve sıra numaraları için TIKLAYINIZ.

NOT: Adınızı bulmak için yukardaki dosyayı açtıktan sonra sırasıyla; CTRL+F tuşuna bastıktan sonra açılan kutucuğa Adınızı yada öğrenci numaranızı yazdıktan sonra ENTER tuşuna bastığınızda ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.