MAZERET SINAV DUYURUSU (10.12.2017)

MAZERET SINAV DUYURUSU

09 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilen Pedagojik Formasyon Sertifika Programı (Vize) ara sınavlarına sağlık problemleri nedeniyle giremeyen (sağlık raporu ile belgeli olanlar)  Pedagojik Formasyon öğrencileri  12 Aralık 2017 Salı günü mesai bitimine kadar Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine durumlarını belirten bir dilekçe yazarak ve mazeretlerini gösteren belgeleri de ekleyerek 0 3582526222 numaraya faks çekmeleri veya emrah.bag@amasya.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Pedagojik Formasyon Birimi tarafından yapılan inceleme neticesinde mazeretleri kabul görülen adayların Mazeret Sınavları 15 Aralık 2017 Cuma günü 14:00'da Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde yapılacaktır.

NOT: Sağlık raporu sınavın yapıldığı günü içermelidir. Aksi takdirde dikkate alınmayacaktır.