MAZERET SINAV DUYURUSU (03.07.2018)

MAZERET SINAV DUYURUSU

29 Haziran 2018 Cuma günü gerçekleştirilen Pedagojik Sertifika Formasyon Programı (Vize) ara sınavlarına sağlık problemleri nedeniyle giremeyen (sağlık raporu ile belgeli olanlar)  pedagojik formasyon öğrencileri  06 Temmuz 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine durumlarını belirten bir dilekçe yazarak ve mazeretlerini gösteren belgeleri de ekleyerek 0 3582526222 numaraya faks çekmeleri veya emrah.bag@amasya.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Pedagojik Formasyon Birimi tarafından yapılan inceleme neticesinde mazeretleri kabul görülen adayların Mazeret Sınavları 09 Temmuz 2018 Pazartesi günü 14:00'da Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi C Blok C-101 nolu sınıfta yapılacaktır.

NOT: Sağlık raporu sınavın yapıldığı günü içermelidir. Aksi takdirde dikkate alınmayacaktır.