FİNAL SINAVI BİLGİLENDİRME VE YERLEŞİM PLANI DUYURUSU (26.07.2018)

30 TEMMUZ 2018 PAZARTESİ GÜNÜ 13:00'DA BAŞLAYACAK OLAN FİNAL SINAVINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME

Belirtilen tarihte yapılacak olan final sınavına ilişkin uyulacak kurallar ve öğrencilerin sınava girecekleri bina, salon ve sıra numaraları aşağıda verilmiştir.

Sınava İlişkin Önemli Hatırlatmalar:

• Sınav için öğrencilerin salonlara alınması 12:30 itibari ile başlayacaktır. Sınav 13:00'da başlayacaktır. Sınav, başlama saatinden itibaren 2 saat 15 dakika sürecektir.
  • Sınavın başlamasını izleyen ilk 30 dakika içerisinde sınav tamamlansa dahi öğrenciler salondan çıkarılmayacaklardır.
  • Öğrenciler sınav başladıktan sonra 15 dakika kadar sınav salonuna alınabilir.
  • Sınav süresi içinde herhangi bir nedenle öğrencinin salondan çıkması halinde tekrar sınava girilmesine izin verilemeyecektir.
  • Sınav kitapçıkları ve optikler üzerindeki ilgili yerlere öğrencilerin ad, soyadı, numarası ve T.C. kimlik numaralarının yazıldığı, imzaların atıldığı, kitapçık türü ve cevaplarının işaretlendiğinden emin olunuz. Bu konudaki hassasiyetiniz sınav sonuçlarının erken açıklanmasına imkan sağlayacaktır.
  • Soru kitapçığının sayfalarındaki boş yerleri müsvedde olarak kullanılabilirler.
  • Öğrencilerin sorulara verdikleri yanıtları cevap kâğıdı dışında herhangi bir yere yazmaları   ve bunu sınav salonundan dışarıya çıkarmalarına izin verilmeyecektir.
  • Öğrencilerin sınav sırasında iletişim ve görüntü kaydetmeye yarayan cihazları eğer yanlarında varsa kapatmaları ve görünmeyecek şekilde ortamdan kaldırmaları gerekmektedir. Sınav esnasında telefonlar sessiz dâhil olmak üzere mutlaka kapalı olması gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Sınava gireceğiniz bina, salon ve sıra numaraları için TIKLAYINIZ.

NOT 1: UZEM Sisteminden alacağınız sınava giriş belgeleri bilgilendirme mahiyetinde olup sınav sırasında bunlar sizden talep edilmeyecektir.

NOT 2: Öğrencilerimizin sınavda hangi seçmeli dersi alıyorsa o dersin sorularını cevaplamalarına özen göstermeleri önemlidir.

NOT 3: Adınızı bulmak için yukardaki dosyayı açtıktan sonra sırasıyla; CTRL+F tuşuna bastıktan sonra açılan kutucuğa Adınızı yada öğrenci numaranızı yazdıktan sonra ENTER tuşuna bastığınızda ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.