ALTTAN DERSİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

ALTTAN DERSİ OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

Pedagojik Formasyon Sertifika Programı kapsamında, üniversitemizde kayıtlı öğrenci olup ve daha önceki eğitim dönemlerinde alttan dersi kalan öğrencilerimiz için 7 haftalık hızlandırılmış bir öğretim dönemi yapılacaktır.

Bu kapsamda alttan dersi olan öğrenciler, başvuru dilekçesi ile birlikte kaldığı her ders başına ödemeleri gereken öğrenim ücretini yatırdıklarını gösteren banka dekontu ile birlikte programa başvuru yapabilecektir.

Hızlandırılmış eğitim programı, 27.07.2020 ile 18.09.2020 tarihleri arasında uygulanacak olup toplamda 7 hafta sürecektir. Başvurular 14.07.2020 - 21.07.2020 tarihleri arasında yapılabilecektir.

UYARI:Hiçbir şekilde ücret iadesi yapılmayacaktır. Bu nedenle, bankaya ücretinizi yatırmadan önce OBS sisteminden alttan aldığınız dersleri dikkatlice kontrol etmeniz arz etmektedir.

ÖNEMLİ:

•  Tüm dersler (teorik + uygulamalı) uzaktan öğretim yoluyla yapılacaktır.
  •  Özel Öğretim Yöntemleri, Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı ve Öğretmenlik Uygulaması derslerinden devamsızlıktan kalanlar bu programa başvuramazlar.
  •  Kaldığınız seçmeli dersin/derslerin adı listede yoksa, onun yerine listede yar alan fakat daha önce almadığınız başka bir seçmeli ders/dersleri seçebilirsiniz.
  •  Başvuru dilekçenizin ve banka dekontunuzun başvuru tarihleri içerisinde formasyon@amasya.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi, belgelerin asıllarının ise Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine elden ya da kargo yoluyla teslim edilmesi gerekmektedir.
  •  Daha önceki dönemlerde Pedagojik Formasyon Programına kayıtlıyken herhangi bir dersten başarısız olan öğrenciler de başvuru yapma hakkına sahiptir.

Başvuru dilekçesi için TIKLAYINIZ.

Öğrenim için gerekli olan ücretin yatırılacağı banka bilgileri;

• Ziraat Bankası Amasya Şubesi IBAN: TR74 0001 0000 3052 2965 9150 04 (alacağınız dersin kredi ücreti TL) banka dekontu üzerinde Mutlaka TC numarası, Ad ve Soyad bilgilerinin olması gerekmektedir.
  • Ziraat Bankası ve Amasya Üniversitesi arasındaki anlaşma gereğince kayıt ücreti ödemesi sırasında hiçbir şekilde havale ücreti ödemeyiniz. Bankanız ücret talep etmesi durumunda havale ücreti istenmediğini hatırlatınız.

PROGRAM DAHİLİNDE AÇILMASI PLANLANAN DERSLER VE DERSLER İÇİN ÖDENMESİ GEREKEN ÖĞRENİM ÜCRETİ

Türü

Ad

Ders Ücreti