2. DÖNEM ÖĞRENİM ÜCRETİNİ ÖDEMEKTE GEÇ KALANLAR İÇİN SON BİLGİLENDİRME (08.10.2017)

2. DÖNEM ÖĞRENİM ÜCRETİNİ ÖDEMEKTE GEÇ KALANLAR İÇİN SON BİLGİLENDİRME

Formasyon Birimimize gelen talepler doğrultusunda bazı öğrencilerimiz çeşitli nedenlerden dolayı 2. Dönem için kayıt ücretlerini yatıramadıklarını beyan etmişlerdir. Birimimiz bu gerekçelerden dolayı ücret yatırmak isteyenler için son tarih olarak 09.10.2017 (pazartesi) günü mesai saatleri olarak belirlemiştir.

09.10.2017 tarihinden itibaren 2. Dönem Akademik takvim, dersler, öğretim üyesi ve öğretmenlik uygulaması staj grupları ve staj yapılacak okullarla ilgili planlamalar netleşecek olduğundan dolayı öğrenim için ücret yatırılması talebi kabul edilmeyecektir. İlgililerin bilgisine sunarız.

ÖNEMLİ NOT: 2. Dönem Ücretini ilgili hesaba yatıran öğrencilerin yatırdıklarına dair dekontlarını Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerinin 03582526222 ye faks çekerek veya emrah.bag@amasya.edu.tr adresine ilgili dekontu 09.10.2017 (pazartesi) günü mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir.