2. DÖNEM DERS MUAFİYETİ DUYURUSU (24.09.2018)

2017-2018 DÖNEMİNDE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ DUYURU..

Ders Muafiyet Başvurusu

(24.09.2018 ile 28.09.2018 tarihleri arasında yapılacaktır.)

2017-2018 Dönemi Pedagojik Formasyon Sertifika Programına kayıt yaptıran öğrencilerden ilk dönem ders muafiyet başvurusunu çeşitli nedenlerle yapamayan öğrenciler 2. Dönem verilecek olan;

1. Eğitim Psikolojisi

2. Sınıf Yönetimi

3. Özel Öğretim Yöntemleri

4. Seçmeli Derslerden

a) Bilgisayar Destekli Öğretim,

b) Rehberlik,

c) Eğitimde Teknoloji Kullanımı

d) Türk Eğitim Tarihi

Derslerinden muaf olmak için başvurusunu 28.09.2018 Cuma günü mesai bitimine kadar yapabilirler. Muafiyet için istenilen belgeler ve muafiyet dilekçesi aşağıda verilmiştir.

Ders muafiyet başvuru dilekçesi  (Doldurularak ve imzalanarak aşağıda verilen belgelerin orjinalleri ile birlikte, Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri bürosuna posta yoluyla ya da şahsen 28.09.2018 Cuma günü mesai bitimine kadar ulaştırılması gerekmektedir.)

İstenilen Belgeler:

1. Transkript (Onaylı, imzalı)
  2. Ders İçerikleri (Onaylı, imzalı. Ders içeriğinin ait olduğu yıllar ve üniversite adını gösterilmeli ve Üniversitesi tarafından onaylanmış olmalıdır.)
  3. Ders muafiyet başvuru  dilekçesi