PANDEMİ DÖNEMİ ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ DERSİNİN UYGULAMA KISMI İLE İLGİLİ DUYURU

ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ DERSİNİN UYGULAMA  KISMI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU:

Bu duyurumuz “Özel Öğretim Yöntemleri” dersini alan TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE yöneliktir.

Bildiğiniz gibi Formasyon kapsamında “Özel Öğretim Yöntemleri” dersinin, ilk 2 hafta sonu “Teorik” (28 saat); sonraki 2 hafta sonu “Uygulama” (28 saat) olacak şekilde, toplamda 4 hafta sonu yüz yüze yapılması planlanmaktaydı.

Ancak, öğrencilerimizin vize notunun %60’ ını etkileyecek şekilde sunum yapmaları planlanan, 2 hafta sonluk “UYGULAMA” kısmı tüm dünyayı saran Kovit-19 salgını nedeniyle yüz yüze işlenemeyecektir. Bu doğrultuda, sürecin sekteye uğramaması için üniversitemiz Rektörlüğü’nün de onayı ile Formasyon Birimi olarak Özel Öğretim Yöntemleri dersinin işlenemeyen Uygulama haftaları için aşağıdaki şekilde bir karar alınmıştır:

*Her öğrenci, anlatacak olduğu konunun 1 ADET günlük ders planını hazırlayarak, 10-15 dakikalık süreyi kapsayacak ders sunumu şekilde video olarak kaydetmesi ve elektronik olarak hem hazırladığı 1 ADET günlük ders planını hem de ilgili video kaydını ders sorumlusu öğretim elemanına 15.05.2020 Cuma gününe kadar e-posta ile göndermesi, gönderilen günlük ders planı ve ders anlatımının öğretim elemanı tarafından incelenerek ve izlenerek değerlendirilmesine karar verilmiştir.

Süreç ile ilgili sorularınız için ders sorumlusu öğretim elemanlarınız ile e-posta ile iletişime geçmeniz gerekmektedir:

Doç. Dr. Adem BAYAR

adem.bayar@amasya.edu.tr

Doç. Dr. Resul ÇEKİN

resulcekin05@gmail.com

Doç. Dr. Erkan ÇER

erkan.cer@amasya.edu.tr

Dr. Öğretim Üyesi Gönül Türkhan DEMİR

gonul_2818@hotmail.com

Dr. Öğretim Üyesi  Nida  Emül

nidaemul@gmail.com

Dr. Öğretim Üyesi Fatih CAN

fatih.can@amasya.edu.tr

Günlük ders plan örneği için TIKLAYINIZ.

NOT: Vize sınavının %40’ ı teorik kısımdan oluşacağından, sınava yönelik kullanabileceğiniz ders notu için TIKLAYINIZ.