FORMASYON TEK DERS SINAV DUYURUSU

TEK DERS SINAVINA, Pedagojik Formasyon Programında 1. ve 2. dönemde alınması gereken tüm dersleri alıp, sadece 1 (bir)  dersin SINAVINDAN başarısız olarak tekrara kalanlar (devamsızlıktan kalmayanlar)  faydalanabilir.

TEK DERS SINAVI, Uzaktan Eğitim Yolu (UZEM) ile online olarak 01 HAZİRAN 2020 tarihinde saat 20:00' da yapılacaktır.

Tek ders hakkından faydalanmak için öğrencilerimizin 27 MAYIS 2020 tarihine kadar DİLEKÇEYİ doldurarak emrah.bag@amasya.edu.tr adresine mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

Değerlendirilen ve başvurusu kabul edilen adayların isimleri, internet sayfamızdan 28  MAYIS 2020 tarihinde duyurulacaktır.

TEK DERS DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Not: İlk dönemden tek dersi kalan öğrencilerimiz için UZEM ders içerikleri, öğrenci kullanımına açılmıştır.