2019-2020 Pedagojik Formasyon Programı Kesin Kayıt Duyurusu

AMASYA, HİTİT VE GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTELERİNDE ve AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTELERİNDE OKUYAN VE MEZUN KONTENJANI İÇİN BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİLER İÇİN KESİN KAYIT DUYURUSU

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı için Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Sertifika Programı kontenjanlarına ön başvuru yaparak;

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAY LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Adalet, Biyoloji ve Felsefe alanında yedek listede bulunan adaylardan asil listeye geçenlerin isimleri ve gerekli duyuruları 23 Eylül 2019 tarihinde www.amasya.edu.tr adresinden ilan edilecektir.

Bu listeler adayların beyanları doğrultusunda hazırlanmıştır. Listede yer alan adaylar için Formasyon Programı öğrenim ücretinin 1. taksidi olan 1.027 TL, 16 Eylül 2019 Pazartesi gününden itibaren, son ödeme tarihi olan 20 Eylül 2019 Cuma saat 17:00’a kadar ödenmelidir.

Buna göre;

-Listede ismi yer almasına karşın halen Amasya, Hitit ve Gümüşhane Üniversiteleri dışındaki bir üniversitede öğrenci durumunda olan (OKUYAN) kişilerin (AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ HARİÇ) kayıt yaptırmaması gerekmektedir. Bu kişilerin kayıt yaptırması durumunda kayıtları geçerli kabul edilmeyecek ve herhangi bir ücret iadesi de yapılmayacaktır.

-Listede beyan ettiği bilgileri doğru olan ve ASİL KAYIT HAKKI kazananlar kayıt ücretinin 1. taksidi olan 1.027 TL'yi ilgili banka hesabına yatırdıkları andan itibaren kesin kayıt yapmış sayılmaktadırlar. Kaydı gerçekleşen adayların herhangi bir nedenle kayıt sildirmek istemeleri durumunda kayıtları silinemeyecek ve herhangi bir ücret iadesi de yapılamayacaktır.

Bununla birlikte OKUYAN veya MEZUN adaylar kesin kayıt için 1. taksit ücretini yatırdıktan sonra üniversitemize ayrılan kontenjanı kullandıklarından ve yerlerine yeni bir öğrenci alınamadığından dolayı her ne sebeple olursa olsun kayıt sildirmek istemeleri durumunda kaydı silinse de ücret iadesi yapılamayacaktır.

-İlan edilen tarih ve saat diliminde banka hesabına 1. taksidi yatırmayan ASİL durumundaki adaylar kesin kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

- Kayıt ücretini yatırıldığına dair banka dekontunu ve Kayıt Dilekçesini doldurarak formasyon@amasya.edu.tr  e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir. (E-posta içeriğinde Ad/Soyad/TC kimlik no mutlaka olmalıdır). E-posta adresine yüklediğiniz belgelerin doğru bir şekilde ulaştığına dair adaylara e-posta yoluyla geri bildirim yapılacaktır. Evrakların orijinallerinin en geç 27 Eylül 2019 Cuma saat 17:00 mesai bitimine kadar şahsen veya posta/kargo yoluyla Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine (Pedagojik Formasyon Birimine) ulaştırılması gerekmektedir.

Kayıt İçin İstenilen Belgeler

a.  Kayıt Dilekçesi (Her iki sayfanın da imzalanması gerekmektedir.)

b. Halen okuyan öğrenciler için Öğrenci Belgesi, Lisans mezunları için Onaylı Mezuniyet Belgesi ya da Diploma (Yurtdışındaki üniversitelerden yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir).

c. Onaylı Transkript

d. Onaylı Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz edilmesi durumunda Üniversitemiz tarafından onaylanabilmektedir).

e. İki Adet Vesikalık Fotoğraf

f. Öğrenim ücretinin kurumca belirlenen ilk taksitinin, ilgili kurumun tayin edeceği banka hesabına yatırıldığına dair banka dekontu.

ÖNEMLİ ve KISA BİLGİLER

Kayıt ücreti yatırma tarihleri: 16.09.2019-20.09.2019

Kayıt Ücreti: 1027 TL (1. Taksit) (2. Taksit ödeme tarihi daha sonra ilan edilecektir.)

KAYIT için istenilen belgelerin asıllarının en son teslim tarihi: 27.09.2019

*Yedek listelerin ilanı: 23.09.2019

** Öğrenci Belgesi, Mezuniyet Belgesi, Diploma ve Transkript için elektronik imzalı belgeler geçerlidir.

Evrak gönderileceği adres (şahsen veya kargo ile):

Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu (Pedagojik Formasyon Birimi), Amasya

Kargo gönderilerinde teyit için telefon:

0358 211 50 05 (Dahili: 2213-2214-2182)

Ödeme bilgileri:

Banka: Ziraat Bankası Amasya Şubesi

Hesap No: 52296591-5004

IBAN: TR740001000030522965915004

Önemli Not: Banka dekontunda, Öğrencinin Adı-Soyadı ve TC Kimlik Numarası MUTLAKA bulunmalıdır.

Ziraat Bankası ve Amasya Üniversitesi arasındaki anlaşma gereğince kayıt ücreti ödemesi sırasında hiçbir şekilde havale ücreti ödemeyiniz. Bankanız ücret talep etmesi durumunda havale ücreti istenmediğini hatırlatınız.